Det er slut. Vi fortæller ikke flere historier på denne blog. Nye opgaver kalder. Vi skal videre.Besøg vores 2010-projekt på www.naboernekommer.blogspot.com
tirsdag den 6. oktober 2009

Da det var sommer på Nordstrand

Vi vender for et øjeblik blikket væk fra fyrtårnet. Vest på, ind mod Jylland, nedad Nordstrand. Og går tre måneder tilbage i tiden.
Dengang var det højsommer og lige omkring månedsskiftet juli/august, tre-fire uger før vi ankom til fyrtårnet.

Danseforestillingen ’Byen jeg kommer fra' besøger Anholt. Eller rettere: Malene har besøg af resten af den internationale danse- og kunstgruppe Thud, som hun er en del af. Malene, som også er med i vores Fortællinger i Fyrtårnet.

Til de seks forestillinger på Anholt har Malene bygget huse af ubrændt ler og med hjul.

Her er de - på rad og række på Nordstrand - som et minde om en sommer, der var engang. Og som et symbol på alle de tråde, der som lange tynde tentakler rækker ud fra fortællingerne i fyrtårnet:

1 kommentar:

  1. I 'Byen jeg kommer fra' er byen metafor for et sted, hvor mennesker mødes, og i dansen reflekterer husene relationen mellem mennesker og stedet.

    Malenes skulpturelle huse har her på Anholt karakter af pupper og sneglehuse. De er mobile og hører til i en nomade-tilværelse, samtig med at de udtrykker skrøbelighed og forgængelighed.

    SvarSlet