Det er slut. Vi fortæller ikke flere historier på denne blog. Nye opgaver kalder. Vi skal videre.Besøg vores 2010-projekt på www.naboernekommer.blogspot.com
fredag den 21. august 2009

En lang rejsedag gør altid sulten

Så er det i dag, vi tager ud til fyrtårnet. Det er dag 1. Og så er der otte dage til, vi åbner for fyrtårnet og fortællingerne.

Aksel og Katrine kommer med færgen fra Grenå. De er på Anholt kl. 15.35 – efter 2 timer og 45 minutter med M/F Anholt (se fartplanen på www.anholtfergen.dk). Det ser ud til, at de får en fin færgetur. 4 m/s, delvis skyet, let regn og 19 gr. C. Det er da fint vejr til sejlturen. (Man kan altid finde et godt vejrvarsel for Anholt på den norske verjside: www.yr.no/sted/Danmark/Midtjylland/Anholt)

Malene bor på Anholt. Hun er her altså i forvejen og har det lidt lettere end os andre.

Sabine, som bor i Norge, og Tabea fra Sverige kommer med et lille fly direkte fra Sverige. De lander på Anholts flyveplads, som er en 650 meter lang græsbane midt på øen, på kanten af Ørkenen, ikke langt fra Anholt By (helt nøjagtig på position 56 41 56N 011 33 21E). Flyvepladsinteresserede kan læse mere på www.aircat.dk/?node=38.

Sidst på eftermiddagen er vi alle nået ud til fyrtårnet og fyrgården. Her venter Inbal og Manuel, som skal være kokke på fyrgården de næste ti dage. De har lovet at have mad klar til os. Det er godt at vide. En lang rejsedag gør altid sulten.

For jer der ikke har været ude ved fyrtårnet før, så bringer vi her links til et par gode billeder af fyret og fyrgården: www.panoramio.com/photo/1122217 og ww.panoramio.com/photo/4666967

Ingen kommentarer:

Send en kommentar