Det er slut. Vi fortæller ikke flere historier på denne blog. Nye opgaver kalder. Vi skal videre.Besøg vores 2010-projekt på www.naboernekommer.blogspot.com
fredag den 28. august 2009

I morgen skinner solen

Det har regnet i dag. En silende regn som drev langsomme striber ned af de store, trekantede ruder oppe i lampehuset, mens vi beboede tårnet med sang, skulpturer, videoer, mobiler og hurtige fodtrin på trapperne.

Vi er spændt på, hvordan vejret bliver i morgen. Vi ved godt at det betyder noget, når vores gæster skal den lange vej fra Anholt By til fyrtårnet. De fleste vil nok synes, at turen langs stranden og gennem Ørkenen er mest bekvem i tørvejr. Men det er altså rigtig fint at komme gennem regnen til fyrtårnet. At se tårnet kom ud af gråvejret, og nærme sig, og vide at man kan komme ind dér.

Og husk, at vi sælger kaffe i vores lille kiosk, caféen, som vi også kalder den. Og kage.

1 kommentar:

  1. Solen skinner faktisk her til morgen. Himlen er lyseblå over Ørkenen. Her 20 meter oppe i fyrtårnet er der en flot udsigt helt ind til Anholts bakker og radartårnet. Og brændingen larmer med vinden

    Tabea er osgå i tårnet. Hun er ved at sætte sine fugle frem: Stenvenderen, lappedykkeren, stjernedykkeren og præstekraven. De skal stå i vinduesnicherne ved tårntrappen.

    Nu er vi ved at være klar. Om fire timer.

    SvarSlet